Solo Leveling na červeném koberci se speciálním novým obsahem

Sdílej článek

Solo Leveling dostane od Crunchyrollu červený koberec pro sérii The Leveling of Solo Leveling.

Společnost Crunchyroll zveřejnila prostřednictvím X první pohled na hru The Leveling of Solo Leveling, která poprvé debutovala na IGN Fan Festu. Dvoudílný dokument, který společně produkují Crunchyroll a pařížská produkční společnost AllSo, nemá žádné datum vydání, ale je teasován, že přijde brzy. „Solo Leveling se z webového komiksového hitu stal anime fenoménem a Crunchyroll je tu, aby zdokumentoval jeho úžasnou cestu,“ láká Crunchyroll. „THE LEVELING OF SOLO LEVELING je připravovaný dvoudílný dokument, jehož cílem je prozkoumat mnoho inkarnací Solo Leveling, od jeho vzniku až po události spojené s celosvětovou premiérou anime adaptace.“ První náhled a plakát si můžete prohlédnout níže.

Dokumentární série Solo Leveling zkoumá vznik a proces adaptace franšízy

První díl dokumentu „A Hunter Rises“ se vydává do Jižní Koreje, kde se setkává s vydavatelem komiksu a webového románu Solo Leveling, společností D&C Media, a poté se setkává s Redice, označovaným za „největší studio webového komiksu na světě„. Redice v současné době ilustruje pokračování komiksu Solo Leveling, Solo Leveling Ragnarok, který sleduje příběh syna Sung Jin-wooa po událostech původního seriálu. Francouzský deník L’Internaute již dříve poskytl společnosti D&C Media rozhovor, v němž vedoucí manažerka Kwak Hea-eun uvedla, že rok 2024 je rokem Solo Leveling. Zdá se, že jako jedno z mála anime, které se dočkalo dokumentu na serveru Crunchyroll, se její předpověď vyplnila.

Ve druhé epizodě dokumentu „Second Awakening“ se setkáte s producenty snímek Solo Leveling, společností Aniplex, animačním studiem A-1 Pictures a režisérem anime Shunsuke Nakashigem. Epizoda se zabývá procesem adaptace a dokumentuje, jak se společnost Crunchyroll pouští do propagace Solo Leveling. Seriál má od svého debutu nadšené recenze, nabourává popularitu webu Crunchyroll a prostřednictvím IMDb se připojil k nejoblíbenějším seriálům na světě.

Crunchyroll pokračuje ve vysílání anime Solo Leveling, které se po odvysílání shrnující epizody vrátí příští týden s epizodou 8. Streamovací web popisuje seriál následovně: „Říká se, že co tě nezabije, to tě posílí, ale to není případ nejslabšího lovce na světě Sung Jinwooa. Poté, co byl brutálně zmasakrován příšerami ve vysoce postavené kobce, se Jinwoo vrátil se Systémem, programem, který vidí jen on a který ho ve všech směrech leveluje. Nyní je inspirován, aby odhalil tajemství svých schopností a dungeonu, který je zrodil.

Přidat komentář

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Anime Dandadan si na Netflixu zhlédlo 4,3 miliony diváků

Nedávné uvedení anime seriálu Dandadan na Netflix zaujalo diváky i kritiky. Tento seriál s prvky nadpřirozena a sci-fi, adaptovaný podle populární mangy, se v týdnu od 7. do 13. října 2024 vyšplhal na druhé místo v žebříčku 10 nejlepších neanglických pořadů Netflixu. Zaznamenal pozoruhodných 4,3 milionu zhlédnutí. Tento úspěch odráží rostoucí globální zájem o anime obsah.

Deset nejoblíbenějších anime letošního podzimu v Japonsku

Společnost Niconico, přední platforma pro distribuci obsahu v Japonsku, nedávno zveřejnila deset nejoblíbenějších anime seriálů podle sledovanosti za podzim 2024. Tento seznam obsahuje směsici...

Light anime Lockdown Zone: Level X dostane druhou sérii

Tato light anime adaptace na motivy původních příběhů autora Romy Oishi si získala pozornost diváků od své premiéry v Japonsku 6. září 2024 a skončila 12. října 2024.

Anime One Piece bude mít půlroční přestávku

Tvůrci anime One Piece prozradili, že oblíbený seriál bude mít od letošního října šestiměsíční přestávku. Toto rozhodnutí přichází v době, kdy se anime chystá...

Anime My Hero Academia skončí 8. sérií v roce 2025

Nadcházející osmá série anime seriálu My Hero Academia bude poslední. Toto oznámení přichází v návaznosti na nedávno ukončené finále sedmé série s názvem "Battle Without a Quirk", které bylo odvysíláno 7. října. Fanoušci se tak připravují na rozloučení se svými oblíbenými postavami. Letos v srpnu skončila také manga.

Producent anime Uzumaki vysvětlil náhlý pokles kvality

Diváci anime seriálu Uzumaki od společnost Adult Swim byli v uplynulém týdnu ohromeni výrazným poklesem kvality animace. Druhá epizoda vypadá daleko hůře než první, což vyvolalo značnou kritiku. Výkonný producent Jason DeMarco spolu s animátorem Henry Thurlow se k problému vyjádřili na sociálních sítích a vinu připsali externím produkčním společnostem a chybám vedení.

Anime Terminator Zero nejspíš dostane druhou sezónu

Anime seriál Terminator Zero od společnosti Netflix, který dostal převážně kladných recenzí od fanoušků i kritiků, se možná dočká druhé sezóny. První sezóna úspěšně přetvořila kultovní příběh Terminátora, představila divákům nové postavy a poutavý děj zasazený do Japonska. Nyní streamovací gigant nechtěně zveřejnil na platformu X chystané seriály, mezi nimiž se objevil i Terminator Zero.

Manga JoJo’s Bizarre Adventure: Steel Ball Run dostane oficiální anglické vydání

Manga JoJo's Bizarre Adventure: Steel Ball Run se konečně dočká oficiálního anglického překladu od společnosti Viz Media. Jedná se o jedno z nejvíce očekávaných oznámení, což podtrhuje neutuchající popularitu této kultovní série od Hirohiko Araki.

One Piece oznámil vydání streetwear kolekce ke svému 25. výročí

Streetwearová značka HYPLAND představila novou vzrušující kolekci k 25. výročí seriálu One Piece. Tato velmi očekávaná spolupráce, inspirovaná příběhovou linkou Punk Hazard, zahrnuje širokou škálu oblečení, doplňků a domácích potřeb s postavami jako Monkey D. Luffy, Brook a Trafalgar D. Water Law. Kolekce bude dostupná od 5. října 2024 v obchodě HYPLAND v městské čtvrti Kalifornie Little Tokyo a 7. října bude následovat vydání na eshopu.

Nadcházející anime Dandadan slibuje jedinečnou směs nadpřirozených a sci-fi prvků

Blíží se premiéra anime Dandadan, adaptace stejnojmenné mangy od autora Tatsu Yukinobu. Série nabízí inovativní kombinaci nadpřirozených a sci-fi prvků, která zaujme diváky a zároveň zpochybní tradiční žánry. Yukinobu v nedávném rozhovoru přiznal, že se nechal inspirovat hororovými mangy od Junji Ito nebo dílem Berserk od Kentaro Miura. Seriál vyjde 3. října v rámci pořadu Super Animeism Turbo japonské televizní stanice MBS.
-Reklama-