Filmová Adaptace mangy See You in My 19th Life bude mít premiéru v létě

Sdílej článek

Fanoušci uvidí Ban Jieuma a Moon Seoha již brzy v hrané adaptaci See You in My 19th Life, která má vyjít na Netflixu v červnu 2023.

Hraná adaptace populární romantické mangy Lee Hey – See You in My 19th Life se na tvN objeví někdy v červnu. Vysílací platforma také nahrála video, které fanoušky bere na krátkou prohlídku do zákulisí, kde mohou diváci zahlédnout herce v akci. Ve videu jsou také krátké rozhovory s herci, režisérkou Lee Na-jung a tvůrcem Lee Hey.

Obsazení See You in My 19th Life

Hlavní roli Ban Jieum ztvární Shin Hye-sun. Shin debutovala ve filmu Škola 2013 a její průlomová role byla ve filmu Můj zlatý život, kde hrála svou první hlavní roli. Park So-yi a Kim Si-a budou hrát její mladší protějšky. Naproti ní si zahraje Ahn Bohyun, který ztvární Moon Seoha. Ahn má na svém hereckém kontě například filmy Yumi’s Cells, Itaewon Class a Military Prosecutor Doberman. Jung Hyeon-jun ztvární jeho mladší protějšek.

Ha Yoon-kyung ztvární Yoon Chowon, mladší sestru Ban Jieuma v 18. životě. Ha jako herečka debutovala v roce 2015 filmem Socialphobia a od té doby se proslavila rolemi ve filmech Hospital Playlist a Extraordinary Attorney Woo. Ki So-yoo si zahraje její mladší protějšek. Ahn Dong-goo se objeví v roli Ha Doyoona, Seohaova přítele a tajemníka. Před filmem See You in My 19th Life hrál Ahn ve filmech Sweet Home a Snowdrop. Režisérka Lee Na-jung pracovala také na seriálu Love Alarm od Netflixu z roku 2019 a na seriálu Oh My Venus z roku 2015.

See You in My 19th Life

See You in My 19th Life vydala svou první kapitolu na WEBTOONu 16. prosince 2020 a 21. prosince 2022 skončila se 106 kapitolami a osmi vedlejšími kapitolami. Seriál See You in My 19th Life, který nasbíral více než 83 milionů zhlédnutí, kombinuje ve svém příběhu prvky romance a reinkarnace. Příběh sleduje mladou dívku jménem Yoon Joowon, která na první pohled vypadá jako normální dívka, ale Joowon má tajemství: to je její 18. život. Joowon má schopnost reinkarnovat se a pamatovat si vše ze svých minulých životů. Autonehoda však její osmnáctý život tragicky přeruší a ona se převtělí do svého devatenáctého jako Ban Jieum. Zatímco dříve se Jieum spokojila s tím, že každé převtělení bere jako nový začátek, v tomto životě se rozhodla zaujmout nový přístup a pátrat po chlapci, s nímž se spřátelila ve svém 18. životě.

Dokončenou mangu See You in My 19th Life si můžete přečíst na WEBTOONU. Hraná adaptace na motivy mangy bude mít premiéru na Netflixu pro mezinárodní publikum.

Přidat komentář

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Anime Dandadan si na Netflixu zhlédlo 4,3 miliony diváků

Nedávné uvedení anime seriálu Dandadan na Netflix zaujalo diváky i kritiky. Tento seriál s prvky nadpřirozena a sci-fi, adaptovaný podle populární mangy, se v týdnu od 7. do 13. října 2024 vyšplhal na druhé místo v žebříčku 10 nejlepších neanglických pořadů Netflixu. Zaznamenal pozoruhodných 4,3 milionu zhlédnutí. Tento úspěch odráží rostoucí globální zájem o anime obsah.

Deset nejoblíbenějších anime letošního podzimu v Japonsku

Společnost Niconico, přední platforma pro distribuci obsahu v Japonsku, nedávno zveřejnila deset nejoblíbenějších anime seriálů podle sledovanosti za podzim 2024. Tento seznam obsahuje směsici...

Light anime Lockdown Zone: Level X dostane druhou sérii

Tato light anime adaptace na motivy původních příběhů autora Romy Oishi si získala pozornost diváků od své premiéry v Japonsku 6. září 2024 a skončila 12. října 2024.

Anime One Piece bude mít půlroční přestávku

Tvůrci anime One Piece prozradili, že oblíbený seriál bude mít od letošního října šestiměsíční přestávku. Toto rozhodnutí přichází v době, kdy se anime chystá...

Anime My Hero Academia skončí 8. sérií v roce 2025

Nadcházející osmá série anime seriálu My Hero Academia bude poslední. Toto oznámení přichází v návaznosti na nedávno ukončené finále sedmé série s názvem "Battle Without a Quirk", které bylo odvysíláno 7. října. Fanoušci se tak připravují na rozloučení se svými oblíbenými postavami. Letos v srpnu skončila také manga.

Producent anime Uzumaki vysvětlil náhlý pokles kvality

Diváci anime seriálu Uzumaki od společnost Adult Swim byli v uplynulém týdnu ohromeni výrazným poklesem kvality animace. Druhá epizoda vypadá daleko hůře než první, což vyvolalo značnou kritiku. Výkonný producent Jason DeMarco spolu s animátorem Henry Thurlow se k problému vyjádřili na sociálních sítích a vinu připsali externím produkčním společnostem a chybám vedení.

Anime Terminator Zero nejspíš dostane druhou sezónu

Anime seriál Terminator Zero od společnosti Netflix, který dostal převážně kladných recenzí od fanoušků i kritiků, se možná dočká druhé sezóny. První sezóna úspěšně přetvořila kultovní příběh Terminátora, představila divákům nové postavy a poutavý děj zasazený do Japonska. Nyní streamovací gigant nechtěně zveřejnil na platformu X chystané seriály, mezi nimiž se objevil i Terminator Zero.

Manga JoJo’s Bizarre Adventure: Steel Ball Run dostane oficiální anglické vydání

Manga JoJo's Bizarre Adventure: Steel Ball Run se konečně dočká oficiálního anglického překladu od společnosti Viz Media. Jedná se o jedno z nejvíce očekávaných oznámení, což podtrhuje neutuchající popularitu této kultovní série od Hirohiko Araki.

One Piece oznámil vydání streetwear kolekce ke svému 25. výročí

Streetwearová značka HYPLAND představila novou vzrušující kolekci k 25. výročí seriálu One Piece. Tato velmi očekávaná spolupráce, inspirovaná příběhovou linkou Punk Hazard, zahrnuje širokou škálu oblečení, doplňků a domácích potřeb s postavami jako Monkey D. Luffy, Brook a Trafalgar D. Water Law. Kolekce bude dostupná od 5. října 2024 v obchodě HYPLAND v městské čtvrti Kalifornie Little Tokyo a 7. října bude následovat vydání na eshopu.

Nadcházející anime Dandadan slibuje jedinečnou směs nadpřirozených a sci-fi prvků

Blíží se premiéra anime Dandadan, adaptace stejnojmenné mangy od autora Tatsu Yukinobu. Série nabízí inovativní kombinaci nadpřirozených a sci-fi prvků, která zaujme diváky a zároveň zpochybní tradiční žánry. Yukinobu v nedávném rozhovoru přiznal, že se nechal inspirovat hororovými mangy od Junji Ito nebo dílem Berserk od Kentaro Miura. Seriál vyjde 3. října v rámci pořadu Super Animeism Turbo japonské televizní stanice MBS.
-Reklama-