Na Crunchyroll míří zombie anime Zom 100: Bucket List of the Dead

Sdílej článek

Akira Tendo se brání zombíkům a zároveň žije svůj nejlepší život v anime Zom 100: Bucket List of the Dead, které má mít premiéru na Crunchyrollu koncem tohoto měsíce.

Významná streamovací platforma nedávno oznámila, že 9. července začne vysílat každý týden seriál Zom 100. Ačkoli budou tyto epizody opatřeny anglickými titulky, seriál bude později dabován do několika hlavních jazyků, mimo jiné do angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny a latinskoamerické španělštiny. Společnost Crunchyroll u příležitosti tohoto oznámení představila novou upoutávku, v níž je hlavní hrdina Akira Tendo a několik dalších hlavních postav. V této upoutávce se také objevuje hlavní znělka seriálu „Song of the Dead“ v podání japonské rockové skupiny Kana-Boon.

O čem je Zom 100: Bucket List of the Dead

Anime Zom 100: Bucket List of the Dead společnosti BUG FILMS je inspirováno stejnojmennou sérií mangy, kterou napsal Haro Aso a ilustroval Kotaro Takata. Seriál se točí kolem mladého muže jménem Akira Tendo, který pohrdá svým životem a pracuje jako přepracovaný a špatně placený zaměstnanec ve vykořisťovatelské výrobní společnosti. Jednoho dne Tendo zjistí, že Tokio ovládly zombie. Místo toho, aby byl vyděšený, je nadšený. Osvobozen od své příšerné práce získá nový elán do života a pustí se do všeho, o čem léta snil. Cestou potkává několik spojenců, z nichž každý se snaží vyrovnat se zombie apokalypsou svým vlastním jedinečným způsobem.

Kazuki Kawagoe režíroval Zom 100 spolu s asistentkou režie Hanako Uedou. Kompozici seriálu měl na starosti Hiroshi Seko, známý především díky práci na seriálech Attack on Titan a Mob Psycho 100. V seriálu se objevují návrhy zombie od Junpeie Fukuchiho a další návrhy od Kii Tanaky. Hudbu k seriálu složil Makoto Miyazaki. Závěrečnou znělku seriálu, „Happiness of the Dead„, nazpíval Shiyui.

Talentované dabérské obsazení anime Zom 100

V seriálu Zom 100 se objevuje řada významných hereckých osobností. Shuichiro Umeda hraje roli Akiry Tenda. Tomori Kusunoki hraje Akirova kamaráda a bývalého spolupracovníka Shizuku Mikazukiho. Makoto Furukawa hraje roli Keničira Rjúzakiho, Akirova kamaráda ze středoškolských let. Minami Takahaši hraje Beatrix Amerhauserovou, cizinku nadšenou do japonské kultury, která sní o ochutnání nejlepšího sushi na světě.

Zom 100: Bucket List of the Dead bude mít premiéru na Crunchyrollu 9. července. Původní manga je k dispozici v angličtině u společnosti VIZ Media.

Přidat komentář

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Kritikou oceňovaný film Spy x Family Code: White půjde nyní zhlédnout online

Film Spy x Family Code: White bude od 6. září 2024 k dispozici ke streamování na Crunchyrollu. Tento snímek přivádí zpět oblíbenou Forger rodinu ve smršti akce a komedie, takže je ideální jak pro dlouholeté nadšence série, tak pro nováčky. Je to fantastická zpráva pro ty, kteří film nikdy neviděli v kinech.

Anime The Quintessential Quintuplets vydává oficiální sluchátka inspirovaná postavami

Série The Quintessential Quintuplets se připravuje na svůj velkolepý návrat letos na podzim se zbrusu novou řadou anime merchandise. Společnost Onkyo přináší bezdrátová sluchátka inspirovaná jednotlivými Nakano sestrami.

Blíží se premiéra druhé sezóny Blue Lock a s ní přicházejí i nové plakáty

Očekávaná druhá sezóna seriálu Blue Lock se blíží k datu své premiéry 5. října. Nová kapitola s názvem BLUE LOCK vs. U-20 JAPAN nabere na obrátkách, hlavní postavy se utkají v kritickém zápase, jenž rozhodne o jejich osudu v rámci programu Blue Lock. Zatímco fanoušci čekají na vydání, studio 8bit zveřejnilo několik plakátů, které nabízejí pohled na nové postavy.

Masashi Kishimoto vyjádřil lítost nad tím, že nedostatečně vyvinul příběh postavy Sakura Haruno z Naruto

Masashi Kishimoto, uznávaný tvůrce legendární série Naruto, se nedávno podělil v rozhovoru o své názory na jednu z nejdiskutovanějších postav, Sakuru Haruno. Rozhovor se uskutečnil na dvoudenní anime akci s názvem Naruto & Boruto: Night at Konoha. Kishimoto a spolutvůrce Boruta Mikio Ikemoto diskutovali o široké škále témat. A to od svých názorů na probíhající sérii Boruto až po dynamiku postav z původní série Naruto.

Do hry Solo Leveling: Arise byli přidáni dva noví lovci

S nejnovější aktualizací přicházejí do světa hry Solo Leveling: Arise další hrdinové. Hráči se mohou těšit na vedoucího sdružení lovců Go Gunhee a léčitelku Han Se-Mi. Nadšenci do hry Solo Leveling se nyní mohou spojit s těmito novými postavami a prozkoumat funkce, které byly do hry s novou aktualizací přidány.

Nejsrdceryvnější film studia Ghibli přichází v září na Netflix

Emotivní válečné drama studia Ghibli Grave of the Fireflies bude mít 16. září 2024 na Netflixu celosvětovou streamovací premiéru. Kritikou oceňovaný film líčí problémy dvou válečných sirotků během druhé světové války v Japonsku.

Studio MAPPA oznámilo film Attack on Titan – THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK

Finále Attack on Titan The Final Chapters bude shrnuto do jednoho kolosálního anime filmu s názvem Attack on Titan - THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK. Upoutávka na 145minutový film byla zveřejněna spolu s vizuálem a odhalením data premiéry na 8. listopadu v Japonských kinech.

Anime Suicide Squad Isekai dostane webtoon adaptaci

WIT Studio oznámilo webtoon adaptaci anime Suicide Squad Isekai, která bude uvedena 25. srpna 2024. Adaptace, která bude k dispozici na LINE MANGA a Jump TOON, nabízí publiku způsob, jak si vychutnat DC obsah v novém formátu. Premiéra originálního anime proběhla 23. června na platformách Max a Hulu, a skončila 15. srpna desátou epizodou.

Tvůrce One Piece nechce, aby nový anime remake od Netflixu přesně adaptoval mangu

Očekávaný One Piece anime remake s názvem THE ONE PIECE by měl podle některých odhadů vyjít již příští rok na Netflixu. Eiichiro Oda, tvůrce původní mangy One Piece, ale zdůrazňuje, že autoři tohoto anime by se měli snažit být víc originální než co nejvěrněji adaptovat mangu.

Remake anime Spice and Wolf adaptuje 4. volume původní light novel

Nová dějová linie v probíhajícím remaku anime Spice and Wolf se bude lišit od původního seriálu. Adaptuje totiž zásadní pasáž, která byla v první adaptaci vynechána. Arc Legend of the Pagan Gods ze čtvrtého volume originální light novel představí nové výzvy pro postavy, prohloubí zkoumání minulosti postavy Holo a připraví půdu pro komplexnější adaptaci oblíbené série.
-Reklama-