Fanouškovské video One Piece Shanks vs. Blackbeard vyvolalo na Redditu vášnivou debatu

Sdílej článek

Na sociálních sítích se rozšířila animace z One Piece, v níž Shanks používá Conqueror’s Haki proti Černovousovi, a brzy se o ní začalo diskutovat.

Animace, kterou vytvořil Meme Duka a která byla zveřejněna na YouTube, ukazuje „RudovlaséhoShankse uprostřed hypotetické bitvy proti Černovousovi. Třicetivteřinový klip ukazuje Černovousa, jak se vysmívá Zrzkovi a ptá se ho, jestli se „vzdává„. V reakci na to Shanks vykřikne „Chcípni!!!“ a aktivuje své Conqueror’s Haki proti Černovousovi, který je pod Shanksovou mocí paralyzován. Animátor Meme Duka, který vytvořil několik fanouškovských animací scén z One Piece a také několik animací Jujutsu Kaisen a Chainsaw Man, klip zveřejnil na Redditu, kde se stal virálním. Ve vlákně na Redditu bylo jeho video chváleno za výtvarný styl podobný stylu tvůrce One Piece Eiichira Ody, ačkoli většinu fanoušků zřejmě více zajímala debata o tom, kdo by vyhrál v kanonické bitvě mezi Shanksem a Černovousem.

Shanks a Černovous se v sérii One Piece ještě nikdy nestřetli tváří v tvář, ačkoli fanoušci o takovém souboji teoretizují už několik let; jde o dvě nejmocnější postavy série, které mají legendární schopnosti. Shanks je klíčový mentor hlavního hrdiny One Piece Monkey D. Luffyho a původní majitel Luffyho nechvalně proslulého slaměného klobouku. Shanks obětoval svou levou ruku, aby zachránil mladého Luffyho – což byl zlomový okamžik na jeho cestě za pirátstvím. Shanks je neuvěřitelně mocný, slouží nejen jako jeden ze čtyř císařů, ale také jako jedna z mála postav, které ovládají všechny tři druhy haki.

Ve světě One Piece je Haki projevem duchovní energie, která uživatelům umožňuje zlepšit jejich bojové schopnosti, vycítit přítomnost a emoce ostatních a působit na ostatní silou vůle. Conqueror’s Haki je obzvláště vzácná a je jednou z Shanksových největších předností, která mu umožňuje v podstatě přemoci kohokoli se slabší duchovní úrovní. Mezitím je Černovous, dříve známý jako Marshall D. Teach, jedním z hlavních antagonistů One Piece. Kdysi byl členem Bělovousovy posádky, je poháněn neutuchající touhou po moci a snaží se stát nejdominantnější postavou pirátského světa. Černovous je proslulý tím, že ovládá dvě schopnosti Ďábelského ovoce (zatímco Luffy má pouze jednu), čímž získává obrovskou sílu a zároveň se stává významnou hrozbou pro zavedený řád.

Shanks i Černovous jsou v seriálu nesmírně mocné postavy, každá s jedinečnými schopnostmi a dovednostmi, a přestože se na plátně ještě nestřetli, jejich hypotetický souboj je velmi sporným tématem. Černovous kdysi před začátkem současného příběhu One Piece udělal Shanksovi nad levým okem jizvu ve tvaru trojité čáry, takže fanoušci stále neznají přesné lore mezi nimi, což přispívá k debatám. Někteří fanoušci trvají na tom, že jizva a Černovousovy dvě ďábelská ovoce dokazují, že má nad Shanksem převahu, což znamená, že by vyhrál. Jiní však tvrdí, že Shanksovo neuvěřitelné haki a síla, přestože mu chybí Ďábelské ovoce, by z něj v bitvě udělaly vítěze.

Anime One Piece si můžete pustit na Netflixu, Hulu a Crunchyrollu.

Přidat komentář

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Kritikou oceňovaný film Spy x Family Code: White půjde nyní zhlédnout online

Film Spy x Family Code: White bude od 6. září 2024 k dispozici ke streamování na Crunchyrollu. Tento snímek přivádí zpět oblíbenou Forger rodinu ve smršti akce a komedie, takže je ideální jak pro dlouholeté nadšence série, tak pro nováčky. Je to fantastická zpráva pro ty, kteří film nikdy neviděli v kinech.

Anime The Quintessential Quintuplets vydává oficiální sluchátka inspirovaná postavami

Série The Quintessential Quintuplets se připravuje na svůj velkolepý návrat letos na podzim se zbrusu novou řadou anime merchandise. Společnost Onkyo přináší bezdrátová sluchátka inspirovaná jednotlivými Nakano sestrami.

Blíží se premiéra druhé sezóny Blue Lock a s ní přicházejí i nové plakáty

Očekávaná druhá sezóna seriálu Blue Lock se blíží k datu své premiéry 5. října. Nová kapitola s názvem BLUE LOCK vs. U-20 JAPAN nabere na obrátkách, hlavní postavy se utkají v kritickém zápase, jenž rozhodne o jejich osudu v rámci programu Blue Lock. Zatímco fanoušci čekají na vydání, studio 8bit zveřejnilo několik plakátů, které nabízejí pohled na nové postavy.

Masashi Kishimoto vyjádřil lítost nad tím, že nedostatečně vyvinul příběh postavy Sakura Haruno z Naruto

Masashi Kishimoto, uznávaný tvůrce legendární série Naruto, se nedávno podělil v rozhovoru o své názory na jednu z nejdiskutovanějších postav, Sakuru Haruno. Rozhovor se uskutečnil na dvoudenní anime akci s názvem Naruto & Boruto: Night at Konoha. Kishimoto a spolutvůrce Boruta Mikio Ikemoto diskutovali o široké škále témat. A to od svých názorů na probíhající sérii Boruto až po dynamiku postav z původní série Naruto.

Do hry Solo Leveling: Arise byli přidáni dva noví lovci

S nejnovější aktualizací přicházejí do světa hry Solo Leveling: Arise další hrdinové. Hráči se mohou těšit na vedoucího sdružení lovců Go Gunhee a léčitelku Han Se-Mi. Nadšenci do hry Solo Leveling se nyní mohou spojit s těmito novými postavami a prozkoumat funkce, které byly do hry s novou aktualizací přidány.

Nejsrdceryvnější film studia Ghibli přichází v září na Netflix

Emotivní válečné drama studia Ghibli Grave of the Fireflies bude mít 16. září 2024 na Netflixu celosvětovou streamovací premiéru. Kritikou oceňovaný film líčí problémy dvou válečných sirotků během druhé světové války v Japonsku.

Studio MAPPA oznámilo film Attack on Titan – THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK

Finále Attack on Titan The Final Chapters bude shrnuto do jednoho kolosálního anime filmu s názvem Attack on Titan - THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK. Upoutávka na 145minutový film byla zveřejněna spolu s vizuálem a odhalením data premiéry na 8. listopadu v Japonských kinech.

Anime Suicide Squad Isekai dostane webtoon adaptaci

WIT Studio oznámilo webtoon adaptaci anime Suicide Squad Isekai, která bude uvedena 25. srpna 2024. Adaptace, která bude k dispozici na LINE MANGA a Jump TOON, nabízí publiku způsob, jak si vychutnat DC obsah v novém formátu. Premiéra originálního anime proběhla 23. června na platformách Max a Hulu, a skončila 15. srpna desátou epizodou.

Tvůrce One Piece nechce, aby nový anime remake od Netflixu přesně adaptoval mangu

Očekávaný One Piece anime remake s názvem THE ONE PIECE by měl podle některých odhadů vyjít již příští rok na Netflixu. Eiichiro Oda, tvůrce původní mangy One Piece, ale zdůrazňuje, že autoři tohoto anime by se měli snažit být víc originální než co nejvěrněji adaptovat mangu.

Remake anime Spice and Wolf adaptuje 4. volume původní light novel

Nová dějová linie v probíhajícím remaku anime Spice and Wolf se bude lišit od původního seriálu. Adaptuje totiž zásadní pasáž, která byla v první adaptaci vynechána. Arc Legend of the Pagan Gods ze čtvrtého volume originální light novel představí nové výzvy pro postavy, prohloubí zkoumání minulosti postavy Holo a připraví půdu pro komplexnější adaptaci oblíbené série.
-Reklama-