Plakát na pátou řadu Kingdom ukazuje, že se půjde do boje proti státu Čao!

Sdílej článek

Anime Kingdom vydává první plakát k páté sezóně, která se má vysílat v lednu 2024, a zdá se, že hlavní tvůrce naznačuje, co mohou fanoušci očekávat.

Prostřednictvím Twitteru se na klíčovém obrázku objevuje jednotka Fei Xin, která se připravuje na válku proti království Čao. Masakazu Morita si zopakuje svou roli Shina, své role si zopakují i dabéři Jun Fukuyama, Rie Kugimiya, Yoko Hikasa, Susumu Akagi , Kōsuke Toriumi. Oznámení končí slovy: „Zvedá se opona bitvy na kopcích Koku You, která předznamenává začátek války proti království Čao„.

Zpráva o páté sezóně Kingdom přichází v rámci velké letní vlny anime oznámení, kdy Classroom of the Elite zveřejnil nový plakát pro třetí sezónu, Junji Ito „děsivý“ trailer na Uzumaki, Shinichiro Watanabe (tvůrce Cowboy Bebop) anime Lazarus a mnoho dalších.

Tvůrce Kohta Yamamoto také potvrdil, že bude mít na starosti hudbu spolu s Hiroyukim Sawanem, který bude skládat hudbu i k připravovanému anime Solo Leveling. Jeden z Xininých nejzuřivějších rivalů Huan Yi má v této sezóně hrát velkou roli, protože se Yamamoto se podřekl, že „fanoušci Huan Yi se mají v páté sezóně na co těšit„.

Kingdom od Yasuhisy Hary je jednou z nejúspěšnějších mang všech dob a od roku 2023 se prodalo více než 99 milionů výtisků. Poté, co předchozí sezóny utrpěly těžkou ránu a 1. a 2. sezóna anime byly silně kritizovány za použití CGI, se 3. sezóna Kingdom vrátila po šesti letech v dubnu 2020 s kompletním přechodem na tradiční dvourozměrnou animaci.

Pátá sezóna Kingdom bude mít premiéru v lednu 2024.

Přidat komentář

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Anime adaptace mangy Blue Box bude mít premiéru letos v říjnu

Společnost Netflix a animační studio Telecom Animation Film oficiálně oznámily datum premiéry nového anime Blue Box. Tato očekávaná adaptace pozoruhodného díla autora Kouji Miura z časopisu Weekly Shonen Jump vyjde 3. října 2024. Vyšla také hlavní upoutávka, ve které zazněla znělka od Official HIGE DANdism a Eve, spolu s novými plakáty.

Kritikou oceňovaný film Spy x Family Code: White půjde nyní zhlédnout online

Film Spy x Family Code: White bude od 6. září 2024 k dispozici ke streamování na Crunchyrollu. Tento snímek přivádí zpět oblíbenou Forger rodinu ve smršti akce a komedie, takže je ideální jak pro dlouholeté nadšence série, tak pro nováčky. Je to fantastická zpráva pro ty, kteří film nikdy neviděli v kinech.

Anime The Quintessential Quintuplets vydává oficiální sluchátka inspirovaná postavami

Série The Quintessential Quintuplets se připravuje na svůj velkolepý návrat letos na podzim se zbrusu novou řadou anime merchandise. Společnost Onkyo přináší bezdrátová sluchátka inspirovaná jednotlivými Nakano sestrami.

Blíží se premiéra druhé sezóny Blue Lock a s ní přicházejí i nové plakáty

Očekávaná druhá sezóna seriálu Blue Lock se blíží k datu své premiéry 5. října. Nová kapitola s názvem BLUE LOCK vs. U-20 JAPAN nabere na obrátkách, hlavní postavy se utkají v kritickém zápase, jenž rozhodne o jejich osudu v rámci programu Blue Lock. Zatímco fanoušci čekají na vydání, studio 8bit zveřejnilo několik plakátů, které nabízejí pohled na nové postavy.

Masashi Kishimoto vyjádřil lítost nad tím, že nedostatečně vyvinul příběh postavy Sakura Haruno z Naruto

Masashi Kishimoto, uznávaný tvůrce legendární série Naruto, se nedávno podělil v rozhovoru o své názory na jednu z nejdiskutovanějších postav, Sakuru Haruno. Rozhovor se uskutečnil na dvoudenní anime akci s názvem Naruto & Boruto: Night at Konoha. Kishimoto a spolutvůrce Boruta Mikio Ikemoto diskutovali o široké škále témat. A to od svých názorů na probíhající sérii Boruto až po dynamiku postav z původní série Naruto.

Do hry Solo Leveling: Arise byli přidáni dva noví lovci

S nejnovější aktualizací přicházejí do světa hry Solo Leveling: Arise další hrdinové. Hráči se mohou těšit na vedoucího sdružení lovců Go Gunhee a léčitelku Han Se-Mi. Nadšenci do hry Solo Leveling se nyní mohou spojit s těmito novými postavami a prozkoumat funkce, které byly do hry s novou aktualizací přidány.

Nejsrdceryvnější film studia Ghibli přichází v září na Netflix

Emotivní válečné drama studia Ghibli Grave of the Fireflies bude mít 16. září 2024 na Netflixu celosvětovou streamovací premiéru. Kritikou oceňovaný film líčí problémy dvou válečných sirotků během druhé světové války v Japonsku.

Studio MAPPA oznámilo film Attack on Titan – THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK

Finále Attack on Titan The Final Chapters bude shrnuto do jednoho kolosálního anime filmu s názvem Attack on Titan - THE FINAL CHAPTER: THE LAST ATTACK. Upoutávka na 145minutový film byla zveřejněna spolu s vizuálem a odhalením data premiéry na 8. listopadu v Japonských kinech.

Anime Suicide Squad Isekai dostane webtoon adaptaci

WIT Studio oznámilo webtoon adaptaci anime Suicide Squad Isekai, která bude uvedena 25. srpna 2024. Adaptace, která bude k dispozici na LINE MANGA a Jump TOON, nabízí publiku způsob, jak si vychutnat DC obsah v novém formátu. Premiéra originálního anime proběhla 23. června na platformách Max a Hulu, a skončila 15. srpna desátou epizodou.

Tvůrce One Piece nechce, aby nový anime remake od Netflixu přesně adaptoval mangu

Očekávaný One Piece anime remake s názvem THE ONE PIECE by měl podle některých odhadů vyjít již příští rok na Netflixu. Eiichiro Oda, tvůrce původní mangy One Piece, ale zdůrazňuje, že autoři tohoto anime by se měli snažit být víc originální než co nejvěrněji adaptovat mangu.
-Reklama-